Over

Animal’s Faith, opgericht door Liz Wolting, is een bedrijf dat zich sinds 2009 bezighoudt met het rehabiliteren, trainen, opvangen en herplaatsen van honden en katten. Vooral de honden met zogenaamde zware gedragsproblemen, die vaak al meerdere keren tot de dood zijn veroordeeld, kunnen hier terecht voor begrip en training.
Een sociaal dier als een hond zal nooit voor zijn plezier bijten, of dit nu richting soortgenoten, andere dieren of mensen is. Pas wanneer een hond op teveel onbegrip en verwarring stuit, ziet hij geen andere weg meer dan om tot bijten over te gaan. Omdat dit in veel gevallen veel succes boekt, wordt dit snel een gewoontepatroon bij de hond en zal hij dit in blijven zetten, zolang hij op onbegrip blijft stuiten.

Dit gegeven is zeer bekend bij Animal’s Faith en verschilt niet in hoe mensen op soortgelijke situaties reageren. Juist door deze inleving, kunnen de honden bij Animal’s Faith altijd gerehabiliteerd worden, waardoor ze weer veilig de maatschappij in kunnen en een ontspannen leventje tegemoet kunnen gaan.

Jaarlijks worden er zo’n 1000 honden getraind in het all round dierengedrags en -verzorgingscentrum van Animal’s Faith. Ook zijn er al ruim 1100 honden succesvol herplaatst sinds de oprichting.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑